Vi som driver Olssons Mat heter Anna och Henrik Olsson och är ett gift par som är bosatta i Onsala, strax utanför Göteborg.

Idén med att driva en cateringfirma utöver det vanliga har funnits i våra tankar ända sedan vi träffades 2012. En kärlekshistoria som man bara kan drömma om blev sann och nu har även vår nästa dröm gått i uppfyllelse – vi har tillsammans skapat familjeföretaget Olssons Mat.

Det vi sysslar med är med andra ord mat. Vi fixar catering och lagar mat hemma hos våra kunder – oavsett om det gäller små privata fester, lyxiga middagar hemma, stora kalas, bröllop, konferenser, utflykter eller event. Vi skräddarsyr ett matkoncept utifrån era önskemål, budget och de råvaror som finns tillgängliga just nu.

Det som gör oss unika är det personliga engagemanget som vi alltid lägger på våra uppdrag. Vi är stolta över vår produkt och mycket nöjda med vad vi åstadkommer, men mest av allt vill vi se att ni också blir nöjda och kan stoltsera med god mat på era fester och tillställningar.

Vi har tillsammans många års erfarenhet inom restaurang- och servicebranschen, och har genom åren utvecklat en finkänsla för smak, presentation och inte minst den omtalade helheten som är så viktig för en lyckad matupplevelse.

Ta en titt på våra exempelmenyer och slå oss en signal, så hittar vi på något riktigt bra till just ert evenemang!


Smaklig måltid önskar vi på