
Catering
För evenemang av alla storlekar
Välkommen
Catering på västkusten för privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss för offert och övriga frågor. Vi ser fram emot att diskutera ert upplägg i närmare detalj.
Kontakta oss
Företag
Behöver ert företag catering till en konferens, workshop eller kick-off? Eller är ni kanske i behov av dagliga frukost- och lunchleveranser? Läs mer om våra företagstjänster.
Företagscatering | Julbord
Bröllopscatering
Bröllopsmeny
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
145:-
Sparris med brynt smörkräm, grillad citron, sotade pilgrimsmusslor, friterat surdegsbröd samt krasse
179:-
Rökt hjort med saltrostade betor, smulad svensk hårdost, friterad jordärtskocka samt kallpressad rapsolja
185:-
Tartar på lax och havskräfta, pilgrimsmussla, picklad fänkål, sparristoppar, ramslöksmayo, krasse samt forellrom
210:-
270:-
Sotad torskrygg med konfiterad fänkål, sparris, handskalade räkor, dill, rosésallad, serveras med skummig vitvinssås
350:-
270:-
Helstekt oxfilé med saltrostade blastmorötter, grön sparris, bakad smålök, spetskål samt smörad rödvinssås
370:-
270:-
105:-
Mörk chokladbavaroise med björnbär, kanderade nötter, färska hallon och mandelflarn
115:-
Vit chokladkräm med jordgubbar, blåbär, rabarber, hallon, lemoncurd, rostad vit choklad och maräng
125:-
Catering till studenten
Buffé till studentmottagningen
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Lägg till dessert för 45 kr per kuvert. Vaniljpannacotta med bakade rabarber och färska bär (serveras i små glas).
Eventcatering
Vegetarisk buffé
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Asiatisk buffé
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Festcatering
Festbuffé med inspiration från Medelhavet
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Trerätters festmeny
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Fyrarätters festmeny
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Julcatering
Samtliga cateringmenyer är exempelmenyer. Variationer och avvikelser kan förekomma beroende på säsong och utbud samt efterfrågan.
Löksill
Gottskärssill
Janssons Frestelse
Köttbullar
Prinskorvar
Griljerad julskinka, hel och halv
Olssons ribs
Gravad rökt hjort
Fänkål- och aquavitsgravad lax
Rödkål
Brunkål
Rödbetssallad
Tryffel
Trillingnöt
Lantpaté med inkokta körsbär
Rödbetssallad med kapris, äpple och persilja
Gravad lax med hovmästarsås
Olssons löksill
Olssons senapssill
Gravad lax med hovmästarsås
Ägghalva med dillmajonnäs
Senapsgriljerad julskinka med egengjord senap
Köttbullar
Prinskorv
Janssons Frestelse
Dillkokt potatis
Rödbetssallad med kapris, äpple och persilja
Spetskålsallad med korinter och apelsin
Vörtbröd
Julost
Smör
Ris à la Malta med rårörda björnbär
Gravad lax med hovmästarsås
Skaldjurspaté
Ägghalvor med dillmajonnäs och räka
Senapsgriljerad julskinka med egengjord senap
Lantpaté med inkokta körsbär
Prinskorv
Janssons Frestelse
Köttbullar
Dillkokt potatis
Rödbetssallad med kapris, äpple och persilja
Spetskålsallad med korinter och apelsin
Vörtbröd
Knäckebröd
Julost
Smör
Ris à la malta med rårörda björnbär
Varmrökt lax med ört- och pepparrotskräm
Gravad lax med hovmästarsås
Rökt makrill med inlagda betor och friterad kapris
Ägghalvor med dillmajonnäs och räka
Senapsgriljerad julskinka på egengjord senap
Lantpaté med inkokta körsbär
Honungs- och chiliglaserade revbensspjäll
Köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Dillkokt potatis
Chark från Johan i Hallen
Rödbetssallad med kapris, äpple och persilja
Spetskålsallad med korinter och apelsin
Sallad på brysselkål, grönkål, syrad lök och kallpressad rapsolja
Surdegsbröd
Vörtbröd
Knäckebröd
Julost
Vispat smör
Ris à la malta med rårörda björnbär
Liten apelsinpannacotta
Chokladmousse med marinerade plommon och rostad vit choklad
Nyårskassen
Middag till Nyårsfesten
Vi förbereder och portionerar er nyårsmiddag. Instruktioner medföljer för smidig tillagning.
(Kalvfilé och rödvinssås kan bytas ut mot torskrygg med brynt smör)