Vi som driver Olssons Mat heter Anna och Henrik Olsson. Vi är ett gift par som är bosatta i Onsala.

Olssons Mat är vår gemensamma skapelse som såg dagens ljus i början av 2017.
Idén med att driva en cateringfirma utöver det vanliga har funnits i våra tankar ändå sedan vi träffades i 2012. En kärlekshistoria som man kan bara drömma om har blivit sann och nu har vår nästa dröm gått i uppfyllelse, vi har skapat och startat Olssons Mat.

Det vi sysslar med är mat. Vi kör catering, lagar mat hemma hos våra kunder. Små privata fester, lyxiga middagar hemma, stora kalas, bröllop, konferenser, mat för utflykter och event. Vi skräddarsyr en matkoncept utifrån era önskemål, budget och råvaror som är tillgängliga just då.

Det som gör oss unika är den personliga engagemanget, som vi lägger på våra kunder. Vi är stolta över vår produkt och är mycket nöjda med det vi har åstadkommit. Mest av allt vill vi se att ni också är nöjda och kan stoltsera med god mat på era fester och tillställningar.

Vi har tillsammans många års erfarenhet inom restaurang och servicebranschen, och har genom åren utvecklad en finkänsla för smak, presentation och den omtalade helheten som är så viktig för en lyckad matupplevelse.

Ta en titt på våra inspirationsmenyer och slå oss en signal, så hittar på något riktigt bra till just ert kalas!

Smaklig måltid önskar vi på

Olssons Mat