Allt för festen
Exempelmenyer
Trerätters
Förrätt
Gravad MSC-märkt torskrygg med forellrom, grönärtskräm och potatispuré
Varmrätt
Örtstekt hjort med rotselleri, sotad lök, blomkålskräm, svampbuljong och krasse
Efterrätt
Crème Brûlée
Festbuffé med inspiration från Sydeuropa
- Långbakad kalv med kapris, semitorkade tomater och marinerad knipplök
- Polenta med vitlöksrostad paprika, salvia och parmesan
- Ångkokta blåmusslor med citron, fänkål, hackade örter
- Minipizza med chèvre, honung och valnötter
- Pastasallad med rostad kronärtsskocka, fänkål, kapris, sotad lök och basilika
- Focaccia med oliver och rosmarin
- Sallad på avokado, tomater, mozzarella, syrad rödlök och ruccola
- Sallad på melon och gurka, med mynta
- Ett urval av ostar, med fikonmarmelad
- Hummus med smak av citron och timjan
- Tapenad på svarta oliver
- Padrones med havssalt
- Lufttorkad skinka
- Chorizo