Allt för bröllopsmiddagen

Exempelmenyer


Snittar

Rostade jordärtsskocka med smetana, löjrom och syrad rödlök

Egenrökt oxe med betor, krasse och syrad blomkål

Lättgravad hälleflundra med syltad svamp, rostade pinjenötter och friterad grönkål

Variation på pumpa: pumpakräm med rostad vitlök, syrad pumpa och rostad pumpa

Sotad lax med grönärtskräm, sojaemultion och röd oxalis

Trerätters

Alt. 1

Förrätt
Rökt oxfilé med syrad lök, krassekräm och friterat surdegsbröd

Varmrätt
Smörbakad rödtunga med potatispuré, kantareller, äpple, betor, grönkål och brynt smör

Efterrätt
Bakat äpple med mascarpone, sockerkaka och rostade hasselnötter

Alt. 2

Förrätt
Krämig hummersoppa med sallad på fänkål, rimmad pilgrimsmussla, räka, hummer och dill

Varmrätt
Rosastekt kalvrygg, rödvinssky, sparris, syrad spetskål, serveras med potatiskrokett, smaksatt med svensk hårdost

Efterrätt
Chokladtarte med saltrostade pistagenötter, vit chokladkräm och hallon


Fler kategorier inom Catering